44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

"לחמי" סדרת עוגות ועוגיות חדשה שתרצו אצלכם בבית

יש פה מישהו שלא מכיר את "לחמי"?  תיארתי לעצמי שכולם מכירים ובכל זאת, יש לי משהו לחדש..

"לחמי" אלו שכשעוברים בסופר במדפים של העוגות והעוגיות , מעדיפים לקחת אותם הביתה כי זה הכי בית שאפשר לדמיין. אפס נפילות!

מישהי אמרה לי פעם ש"אין קונצים" בדברים האלו, שים חומרים טובים קבל מוצרים מצויינים

וזה מה זה מתאים פה!

לחמי בשבילי עד היום היה פינוק של עוגת שמרים כשלא התחשק לי לאפות ועוגיות הריבה האלו-נו, אלו הסנדויץ פרח עם הריבה באמצע שמתפרקות בעונג בפה..

אבל מה? מתקדמים!!

הסיפור של "לחמי "מתחיל בקונדיטוריה קטנה בנהריה, משפחתית וחמה שאופה עוגות ועוגיות משובחות, עם השנים  גדלו, הצטרפו עוד אופים חדשים ,כל אחד הביא משהו -אם שיטות אפייה,חומרי גלם ומתכונים שעברו מדור לדור, כל זה יחד התחבר למשהו מיוחד שאתם מכירים כ "לחמי".

אז עם כל הכבוד למסורת אפשר ורצוי ליצור ולחדש.

לחמי משיקים סדרת פרימיום באיכות ורמה של קונדיטוריה עם שילוב של טעמים חדשניים ויצירתיים- בא לכם להציץ? יהיה טעים!!

יש פה גם חזון והוא "קונדיטוריה יצירתית" -שזה אומר להביא לצרכן מאפים קלאסיים מעודכנים וטרנדיים!

מה יותר מתאים מאלון גולדמן-קונדיטור שעשה קסמים משילובים של הסדרה החדשה בקרמים חלומיים! קרם פיסטוק,מסקרפונה,לימון, קרמו פרלינה ,ברולה גבינה וממרח ספקולוס...איזה שמות..והטעם? או לה-לה.

בסוף בסוף תראו אילו יצירות הכין אלון עם העוגיות של "לחמי" החדשות -תתאהבו!!

סדרת עוגיות סבלה-חמאה פריכות ונימוחות בטעמים מיוחדים ובאריזות נוחות לאירוח-כן גם האריזות עברו שדרוג.(שוקולד, מקדמיה,ופירות יער)

מה דעתכם על סדרת עוגיות פירות ודגנים?

רואים שאנחנו בעיצומה של זלילת עוגיות

איך אני אוהבת את אלו עם הפירות

זו הסדרה שבאה בגביע ,יש פה קריספי גרנולה,עוגיות ביסקוטי,וקרוק שקדים חמוציות..

ואל תתבלבלו מהשמות גם אני לא מכירה את כל הקרוקים סבלה וספקולוס למינהם-מה שחשוב זה טעים.

אלו ספקולוס קינמון-באים בדיספנסר מה זה נוח לפתיחה סגירה וכל זוג עוגיות ארוז בנפרד, מתאים לשים בתיק לקפה הראשון בבוקר במשרד.

ואחרון חביב -סדרה של עוגות קראנץ' ארטיזנל-עוגות השמרים המעולות בצק רך ואוורירי ומלא תוספות מיוחדות ומעניינות, העוגות נאפו בשיטה קלאסית בתוך רינג עגול והטעמים: פבלובה פירות יער,פונדט שוקולד לאטה אגוזים וקרמבל לימון.

נראה כמו הפבלובה פירות יער-מזל השאירו משהו..

והצצה לשולחן מתוק מתוק

אלון רוקח קרמים חלומיים

ואנחנו טועמים..

ועכשיו בוחן פתע..התשובות בפנים..

מה מחפש הצרכן?

מאפה איכותי!

טרנד מספר 1?

מאפים איכותיים במדינת תל אביב ובפריפריה!

טרנד מספר 2?

תרבות קולינרית נכנסת אלינו הביתה! מאסטר שף,מיקסרים,סכינים מקצועיות ועוד

טרנד מספר 3?

למי אין מכונת קפה בבית?

טרנד מספר 4?

תרבות היין.

מה בגזרת המאפים?

ענף בצמיחה עולמית!!!

מה זה פרימיומיזציה?

התפתחות מותגי קונדיטוריה ו- HAND MADE -הפרימיום נוגע בכל התחומים-פינוק בריאות ומסורת.

מה אפשר לשלב?

מתוק-מלוח, מתוק-חריף -שילוב של ירקות.

כמה גדול הפער בין קונדטוריה ברחוב לסופר?

גדול מאוד!!

משימה?

צמצום הפער!

מה אתם חושבים על לחמי?

איכותי,מגוון,טעים,יוקרתי .מושקע,יקר,מתאים לאירוח !

למי זה טוב?

אשה,כמוני כמוך,משפחה , עסוקה ו..אוהבת את החיים הטובים! וזה ממש לא אומר שגברים שעורכים קניות בסופר מדלגים על לחמי..מניסיון כששולחים אותו לסופר אין מצב שחוזר בלי שמרים אחת טובה.

אז איך עושים את הכי טוב?

חומרים טובים,אריזות פרקטיות ויפות, מגוון של טעמים והרי לכם איכות של "לחמי"

למשפחה שלי הספיק ערב אחד ובוקר יחידי לחסל קרמבל לימון מצויין,ספקולוס קינמון ועוגיות סבלה שוקולד- לא נותר גרגר..

ואיך אומרים ב"לחמי" -"אצלנו חיים כדי לאפות ואופים כדי לחיות"  -הבטחתי קינוחים?

יאללה בלאגן

בצנצנות האלו -עוגת גבינה מסקרפונה חלומית..

ואם אתם רוצים את המתכונים עדכנו אותי טוב?

אוכל ועוגות בפרט זו הנאה ומצאתי את המפית הזו בארוחת בוקר בשישי -הגדרה שמאוד מתאימה פה..מהי הנאה?

 

 אשמח אם אהבתם שתפרגנו לי ע"י קליק ללינק

 http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=6336

 ו

וקליק גם לאינה החברה שלי-תודה!http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=6375

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,488
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת