44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צופסואי פיליפיני

צופסואי פיליפיני

צופסואי פיליפיני

החומרים:
סיר 26 תחתית עבה
מספר קעריות לירקות
1/2 כרוב חתוך לקוביות
כרובית קטנה לפרחים קטנים
2 גזרים חתוכים לטבעות פרחים
2 שיני שום מעוך
1 בצל קצוץ דק
500 גרם עוף חתוך לאצבעות

העוף

מעט שמן להשחמת העוף
1/2 כפית שמן סומסום
שעועית ירוקה חתוכה ל-4-5 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
1/2אבקת מרק עוף /או "מג'יק סרה" מחנות המזרח
אפונה סינית 100 גרם

אופן ההכנה:

מעשים את רצועות העוף בטיפת רוטב הסויה ומשאירים לעמוד כשעתיים.
מחממים את השמן ומזהיבים את השום והבצל. מכניסים את רצועות עוף.

מזהיבים את העוף ומוציאים לקערה על מגבת נייר. (כדי לא לבשל יותר מידי).
מכניסים לסיר את הגזר ומזהיבים מעט,את השעועית,ואת הכרובית,את הכרוב.
מוסיפים את הסויה,ומקפיצים כל הזמן.
מוסיפים קורט פלפל שחור גרוס ואבקת מרק. טועמים אם אין צורך לשפר טעמים.
מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך למצב אלדנטה.
מוסיפים את האפונה הסינית ובסוף את הבצל הירוק החתוך.

מקפיצים היטב ומכניסים חזרה את חזה העוף המוזהב,מוסיפים את שמן הסומסום ומקפיצים שוב.
סוגרים עם מכסה ומבשלים סך הכל כ-15 דקות אלא אם אתם אוהבים ירקות מבושלים יותר.
במקרה זה להוסיף מעט מים רותחים.


בתאבון

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת