33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

פטריות ממולאות בגבינות בציפוי קרספי

פטריות ממולאות בגבינות בציפוי קרספי

בימים מטורפים אלה, ובעשייה המרובה שלי אין לי רגע דל והמטבח תופס מקום משני ,אבל מדי פעם נכנסת להרגע במטבח. הפעם מה שהביא אותי למטבח זה שקית גדולה של פטריות שמפניון ופורטובלו , אומנם פטריות קטנות אבל בכל זאת בא לי למלא אותן ולטגן בציפוי כרספי.
אומנם איני חסידה של טגונים אבל לא הייתה לי גישה לתנור אפיה אז בחרתי לטגן.

פורטבלו ממולא ומטוגנת


שמפניון ממולאה ומטוגנת

פטריות שמפניון ופרטבלו ,מנוגבות במטלית לחה (אני נוהגת לקלף את הציפה הדקה.)
 

פטריות ממולאות ומטוגנות

משרה לפטריות

לערבב בקערה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כפית סילאן
מלח ופלפל משרים את הפטריות לשעה לפחות.

המילוי

מאחר ולא תוכנן מראש הכנתי עם מה שמצאתי במקרר(המקרר לא שלי)
גבינה בולגרית מגוררת
מעט קוטג'
גבינה לבנה 5%
2 פרוסות גבינה צהובה מעושנת
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור , מלח לא היה צורך, אבל ממליצה לטעום ולהחליט .
לערבב היטב

לציפוי

קערה עם ביצה טרופה כף מים מתובלת במלח ופלפל
פרורי לחם זהובים

ההכנה

לסנן את הפטריות
לחמם שמן במחבת עמוקה
למלא בגבינה ולתבול את החלק עם הגבינה בפרורי לחם
לטבול בביצה
לטבול בפרורי הלחם
לטגן משני הצדדים עד הזהבה

 

אני הגשתי עם סלט של עשבי תיבול גם הוא מאולתר ממה שהיה במקרר

סלט עישבי תיבול מאולתר.

חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
עירית בניחוח שום מהגינה , קצוצה
עגבניה קצוצה דק .


תיבול: שמן זית , מיץ מלמון טרי, מלח פלפל  שן שום כתושה .
 

בתאבון

כשאתם מבשלים עופו על כנפי הדמיון 
היו יצרתיים ובשלו באהבה . 
זה כל הסוד לאוכל טוב



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת