44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ברוקלי עם אנטריקוט ברוטב אויסטרס ושמן סומסום לטו באב

ברוקלי עם אנטריקוט ברוטב אויסטרס ושמן סומסום לטו ב...


ברוקלי עם אנטריקוט ברוטב אויסטרס ושמן סומסום 

ברוקלי ואנטריקוט

ברוקלי ואנטריקוט

החומרים:
סיר
מחבת

1/2 ק"ג ברוקלי טרי הפרחים / קפוא
3 סטיקים אנטריקוט דקים (כ-1 ס"מ או פחות)  חתוכים לקוביות
2-4 שיני שום קצוצות דק
1 בצל גדול קצוץ דק
1 טיפת שמן שומשום
קורט פלפל שחור גרוס
כף רוטב אויסטרס(חנויות המזרח)

אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקלי במים  כמה דקות שיתרכך ומסננים.
מזהיבים במחבת חמה את הבצל והשום ומוסיפים את האנטריקוט שחתוך לקוביות של 3 ס"מ בערך.
משחימים טיפה את הבשר ומסירים מהמחבת לצלחת.

מחממים סיר עם טיפת שמן  מעבירים אליו את הברוקלי ואת הבשר, מוסיפים את רוטב הצדפות,
טיפת שמן שומשום מפלפלים מעט ולאחר כ-3 דקות מוציאים לצלחת להגשה.
מגישים עם אורז או אחר

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת