66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

אצבעות חזה עוף אפיות

03/10/2012
אצבעות חזה עוף  אפיות

אצבעות חזה עוף אפיות בצרוף רוטב שהילדים יחטפו

מה צריך:

4 חזי עוף חתוכים לאורך של  6 ס"מ ורוחב 2 ס"מ. מושרות לילה ב..(.חזי עוף בינוניים)

חצי כוס קרם קוקוס

4 כפות רוטב סויה 

4כפות רוטב צ'ילי מתוק.                                                                              

כפית קארי

שפריץ של מיץ לימון.

תערובת לציפוי :

כוס קורנפלקס כתוש לפרורים גסים

כוס פרורי לחם

כוס שומשום

אופן ההכנה

אחרי שהיית לילה במקרר וספיגת טעמים

לערבב את כל חומרי הציפוי.

לצפות תבנית בנייר אפיה. ולהבריש במעט שמן.                                 

לטבול את אצבעות החזה עוף בחומרי הציפוי. 

להניח במגש אחד ליד השני .

להדליק תנור ל200 מעלות .

להכניס את האצבעות שניצל לתנור להנמיך טמפרטורה ל180 מעלות.

לאפות חצי שעה. להפוך את האצבעות ולהמשיך לאפות עוד כ20 דקות עד הזהבה.להוציא מהתנור.

להכנת הרוטב :

כוס מים

שלושת רבעי כוס סוכר

7 כפות חומץ

שתי עגבניות קלופות מרוסקות                                                    

1 כף  גדושה קורנפלור.

1 כף א' מרק - לא חובה

אופן ההכנה:

שימי בסיר את כל חומרי הרוטב מלבד המים והקורנפלור. הביאי לרתיחה.

ערבבי את הקורנפלור והמים היטב וצקי לסיר הרותח. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה .מבשלים עד הסמכת הרוטב.

לוקח בערך 40 דקות. 

הרוטב יוצא חמוץ מתוק מאוד טעים גם על דג וגם לטבילת צ'יפס.וכו

מה נשאר לעשות? לקחת אצבע לטבול ברוטב ולהנות מכל ביס.

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת