66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת גבינה כמו בבתי מלון

עוגת גבינה כמו בבתי מלון

 

 

 

 

את העוגה הזו, עוגת גבינה מצאתי בבלוג של בתיה דורון.

ממש כמו שכתוב, עוגה פשוט נפלאה וחייבת לשתף אתכם. הקרדיט והתודה לבתיה  

 

מה צריך:

6 ביצים מופרדות 

3/4 כוס סוכר

750 גרם גבינה 5% - לשים לפחות לשעתיים בבד חיתול להגרת נוזלים

3 מיכלי שמנת חמוצה 9% - לשים עם הגבינה בבד להגרת נוזלים

4 כפות קורנפלור

2 שקיות סוכר וניל

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות.

לשים תבנית מלאה כ-3/4 במים ולהכניס לתנור.

להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.

לטרוף את החלמונים עם הגבינה, השמנת החמוצה, סוכר הוניל, שארית הסוכר שנותרה לנו והקורנפלור לבלילה אחידה.

לקפל את הקצף בעדינות לתוך בלילת הגבינה.

להעביר את הבלילה לתבנית 30+ 25.

להניח את התבנית בתוך תבנית המים.

לאפות חצי שעה, להוריד את חום התנור ל-120 מעלות ולאפות עוד חצי שעה. 

לכבות את התנור ולהשאיר עם דלת סגורה.

תודה לבתיה דורון

 http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2318518&r=1

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת