00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מאפינס תפוחי אדמה עם ובלי פטריות - פשוט וקל

 

משהו קצת שונה מומלץ מאד לאירוח כמנה אישית,  זמן העבודה קצר וההכנה פשוטה .. מתאים לכל אחד ואחת, במקום פטריות אפשר להוסיף תוספות שיש בבית ולהכין  לפי המתכון - בהצלחה.




המתכון:

7 תפוחי אדמה בנוניים

בצל אחד קצוץ דק דק

פטריות מקופסאת שימורים קצוצות דק דק,

במידה ויש פטריות טריות אפשר להכין איתם

שמן לטיגון

3 בצים

1/2 כפית אבקת אפיה 

1/4 כפית כורכום

פלפל שחור

1 כף  אבקת מרק פרווה ללא מונסודיום גלוטומט

מי שלא משתמש אפשר מלח לפי הטעם.


א ו פ ן  ה ה כ נ ה

1. להרתיח את תפוחי האדמה במים עד לריכוך מלא להכנת פירה.

2. לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הפטריות הטריות או השימורים מה שיש בבית ומה שאתם אוהבים.

3. להניח את הפטריות והבצל בצד.

4. הכנת פירה למעוך היטב את תפוחיי האדמה עד קבלת מרקם חלק, להוסיף את הביצים , אבקת מרק או מלח,

פלפל שחור, כורכום, מעט אבקת מרק ומעט אבקת אפייה ולערבב היטב.

5. לשתי סגנונות מילוי : מכינים שתי קעריות אחת למילוי רק תפוחי אדמה  - -  ובקערה השנייה מוספים לתפוחי אדמה את פיטריות ומערבבים.

6. בתבנית שקעים : יש להניח מילוי שיכסה את השטח,

    או באפשרות נוספת:  להניח על נייר אפיה בצורה של הכנת לחמניות (הנחת המילוי עם כף)

7. בתנור שחומם מראש 180 מעלות , 40 דקות

בתאבון. 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת