00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

קינוח ג`לי תות וקרם וניל

26/07/2012

  בלילות הקיץ החמים, שום דבר אינו קורה 

אולי כוכב נגוז מבעד לחלון פתוח 
אולי צרצר נשמע הרחק 
אך אפילו השעון לא מתקתק 
בלילות הקיץ החמים שום דבר אינו קורה. 

מתחת לעץ התות בכפר יושבים ומדברים, 
קוראים בספר בעל ריח ישן, עוצמים עיניים ושותקים 
שום דבר אחר אינו קורה, בלילות הקיץ החמים, 
מתחת לעץ התות בכפר, יושבים ומדברים.

 

 

אז הנה ההוכחה שדווקא משהו כן קורה...


ובאחד מלילות הקיץ החמים, מתחת לעץ התות בחצר, ישבנו, זימזמנו לנו את השיר המקסים הזה ואכלנו בהנאה את קינוח נפלא.
ייאמר לזכותו (של הג'לי) שהוא פשוט מאוד להכנה וטעמו וצורתו משווים לו מראה מלכותי מעט המשלב מראה מרהיב, טעם נפלא וקלילות... כיאה ללילות הקיץ החמים!!

 

 


 ועכשיו חברים מאחר ואת הקינוח הזה מכינים תוך דקות ספורות, בואו נצא רגע למסע בדמיון מודרך......

בואו נדמיין את עצמנו יושבים בצמד, ומאחר וזה בדמיון אתם יכולים לבחור את מי שאתם רוצים ... ושניכם ישובים מתחת לעץ התות אוחזים יד ביד, (כדאי להשאיר יד אחת פנויה להחזיק בה את הקינוח), וככה כשבריזה נעימה מלטפת אתכם...כן כן בריזה! אנחנו בדמיון לא? אתם נהנים לכם מסרנדה מרגיעה ומכל ביס....

טוב זהו נא להתעורר.... ולהיכנס למטבח הקינוח אמנם קל מאוד להכנה אבל הוא עדיין לא מכין את עצמו...חחח


 

המצרכים


2 קופסאות ג'לי בטעם תות

250 מל' שמנת מתוקה

1 קופסא (80 גר') אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

*הצעה לגיוון: 1 קופסאת קוביות פרי משומר, משמש,אפרסק, ו/או סלט פירות טרופיים

 

ההכנה:

 

  1.  תחילה יש להכין את הג'לי לפי ההוראות על הקופסא, (רצוי בתוך כד כדי שיהיה לכם קל יותר למלא את התבנית)

  2.  שיפכו את הג'לי אל תוך תבנית מאפינס יפה.  אני השתמשתי בשתי תבניות סיליקון כאלו....    (קבלו מבט משני צידי התבנית)

  3.  

  4. אם אתם משתמשים בפירות המשומרים, הוסיפו אותם כעת. פזרו מעט קוביות פרי בכל שקע.

  5. הכניסו את התבניות המלאות בג'לי אל המקרר עד שיתייצב.

  6.  בינתיים הכינו את קרם הוניל. הקציפו את השמנת המתוקה ביחד עם האינסטנט פודינג והחלב עד לקבלת קרם יציב.

  7.  מלאו שקית זילוף חד פעמית עם צנטר פרח. ושימרו במקרר עד לרגע ההגשה.

  8.  הוציאו את הג'ל מהתבנית אל צלחת אישית יפה, וקשטו בקרם.

 

 

 

 

 

 

ובינתיים בתאבון ובהנאה לכולם ונתראה במתכון הבא!!!!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת