66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ממתק תמרים ופיצוחים

ממתק תמרים ופיצוחים

הממתק הזה טעים, בריא, ומביא אנרגיות חיובית וגם קלוריות חיוביות ;) העיקר קל להכנה  
 

מה צריך:

חצי קילו תמרים ארוזים בוואקום ( לבדוק שאין חרצנים, לפעמים יש הפתעות באריזות שכתוב עליהם ללא חרצנים )

100 גרם שומשום קלוי

50 גרם גרעיני חמנייה קלויים - ללא הקליפה

50 גרם גרעיני דלעת קלויים - ללא הקליפה

50 גרם שקדים קלויים או אגוזי לוז קלויים

50 גרם אגוזי מלך קלויים

גרידה מתפוז אחד קטן
 

איך נכין:

במיקסר עם וו הגיטרה, נערבב את התמרים כמה דקות.

נכניס לתנור את הפיצוחים כולל השומשום ונאפה אותם.

כשכל הפיצוחים מוכנים וחמים חמים, לשים הכל במיקסר מלבד חצי מכמות השומשום  

נלוש בהילוך איטי כמה דקות. נוסיף את גרידת התפוז לעוד לישה של 3 דקות. זהו לעצור את המיקסר.

להוציא את עיסת התמרים, ולגלגל לרולדות. את הרולדות לגלגל בשומשום הקלוי שנשאר לנו בצד.

להניח במקרר למנוחה של שעה, לשים על קרש חיתוך ולפרוס לפרוסות. 

אפשר גם לפזר שומשום במגש, לשטח את העיסה, ולפזר מעליה עוד שומשום.
לשלוח למקרר למנוחה, רק לאחר מנוחה, לחתוך למעויינים.
 

הערה:
חשוב מאוד שהפיצוחים יוכנסו לעיסת התמרים חמים ישר מהתנור.

מה נשאר לעשות 

עם כוס תה הממתק מהנה.

נשמר במקרר בקופסה אטומה לאורך זמן רב.

בהצלחה

מכל ה

שלכם טובה

                                                                                                

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת