66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סלט חצילים בטטות ופלפלים

סלט חצילים בטטות ופלפלים

ולמה אני מכריזה ב- כי אתם חייבים לנסות להכין אותו, פשוט סלט נפלא וגם לא קשה להכנה.

חייבת גם לספר לכם סיפור קטן על מקור המתכון.

אז ככה, הבטחנו לנכדים לקחת אותם למסעדה לפני שנתיים. במסעדה קיבלנו מנה מקדימה,
לחם חם טרי טרי ושלוש מיני צלוחיות. באחת מהן היה הסלט הזה שחוסל בצ`יק, ביקשתי עוד
מהסלט, ושוב הביאו לי מיני צלוחית. התביישתי להגיד להם שאני רוצה צלחת גדולה עם הסלט.
בקיצור, שיחזרנו את הסלט בבית. כשנתתי לחברה מהסלט, היא אמרה שהסלט הזה הוא אחד
מהסלטים הטובים שהיא אכלה.

אני נותנת לכם רק את המצרכים, ואתם תכינו כמות כרצונכם לפי הסועדים. גם אם הכנתם כמות,
ובא לכם לפנק את השכנה עם צלוחית מהסלט הזה, זה יעשה לכם טוב, כי בפעם הבאה
שתקישו בדלת של השכנה, היא תפתח לכם בשמחה את הדלת   ;)
 

לפני שניגש למתכון, הערה שלי;
כל הירקות היו מטוגנים בהרבה שמן. אני אפיתי את הירקות עם שמן זית, אפשר גם בקנולה.
נכון שהטיגון טעים יותר מאפיה, אבל אני לא ראיתי שנגרע טעמו של הסלט באפיה.
כל אחד יעשה כרצונו.
 

מה צריך:

בטטות חתוכות לקוביות בינוניות

חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות בינוניות

פלפלים ירוקים בשרניים חתוכים לקוביות בינוניות

רוטב צ`ילי מתוק

שמן
 

אופן ההכנה:

כל ירק שימו בקערה נפרדת, שימו שמן ונערו את הקערה כך שהשמן יתערבב עם הירק.

שימו במגשים נפרדים, ואפו ב-180 מעלות. צריך לשים לב לא לשרוף את הירקות.

צננו את הירקות ומזגו עליהם רוטב צ`ילי מתוק, שאגב יש בו חריפות פיקנטית.

זהו ..נכון כלום עבודה ? אבל טעים !

תמיד תגישו את הסלט עם הרבה לחם טרי.
 

שיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה

 טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת