77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פסטו ירוק לעד

פסטו ירוק לעד

 

 

 

הרבה שנים אני מכינה פסטו אך כבר לאחר שעה הפסטו משנה צבע

והנה באחד מטיולי הרבים באתרי אוכל איטלקיים גיליתי את הפטנט 

הצבע הירוק של הפסטו שלא שוטפים את עלי הבזיליקום אלא מנגבים אותם במגבת לחה

ועוד אין צורך להפריד את העלים מהגבעול  קוצצים גם את הגבעול.

קערת עלי בזיליקום טריים

חופן צנוברים מטוגנים ללא שמן

1 שן שום

1/2 כוס שמן

חופן פרמיז'נו או פקורינו

מלח לפי הטעם

את כל המצרכים יחד קוצצים במעבד מזון.

שומרים בצנצנת  מעוקרת

טעים על פרוסת לחם ,סלט פסטה , ברטבים שונים של פסטה, בתוך מאפים, אפילו ברוטב לבשר…

 

עוד פטנט 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת