44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות בקר ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו

קציצות בקר ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו


 קציצות בקר ברוטב עגבניות קטשופ וטבסקו


החומרים:
קערה גדולה
מגבות נייר
פלנצה או מחסת
סיר
קערית בינונית
2 צלחות שטוחות
מרית

1 ק"ג בשר טחון טרי
1 ק"ג חזה עוף טחון
2 בצלים קצוצים דק דק מחולק לשתי קעריות
4-5 שיני שום כתושות דק דק
2 ביצים
3-4 כפות פרורי לחם או אחר 
מלח
פלפל שחור גרוס
2 עגבניות מרוסקות  או קופסא של 100 גרם רסק 
קטשופ חריף 2-3 כפות או בהתאם לחריפות שאתם אוהבים 
3-4 טיפות טבסקו או יותר כרצונכם.
כפית סוכר
פטרוזיליה או תבלינים אחרים כרצונכם.

מים רותחים כדי לכסות את הקציצות 
אופן ההכנה:
בקערית גדולה מערבבים את הבשר העוף הביצים, חצי מכמות הבצל השום התבלינים ופרורי הלחם ומערבבים 
בידיים לקבלת עיסה אחידה. אם צריך מוסיפים פרורי לחם.
מרטיבים ידיים ויוצרים קציצות בגודל שאתם רוצים.
מניחים על צלחת שטוחה גדולה. 

מניחים על האש פלנצה או מחבת מחממים ושמים שמן זית או אורז או אחר.
כאשר הפלטה חמה שמים את הקציצות, הופכים לאחר לחיצה קצרה עם מרית והשחמה קלה,הופכים לצד שני לשניונת, מוציאים ומניחים על צלחת מכוסה במגבת נייר.

בקערית מכינים את רסק העגבניות הטריות מעורב עם קטשופ מעט מים סוכר וטבסקו או רסק עגבניות מקופסא.

מחממים את הסיר, שמים שמן ובצל להזהבה עד להזהבה. מניחים את הקציצות בסיר ושופכים מעל את רסק העגבניות .
מעל מכסים עם מים רותחים. 
מבשלים כרצונכם.  אישית אוהבת בישול קצר כדי שהקציצות תהינה רכות מאוד.
בתאבון.


אם אהבתם לחצו על דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים. המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת