00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

תפוחי אדמה קטנטנים עם עוף בתנור (צהוב)

 

 

המצרכים:

1 חבילת תפוחי אדמה קפואים

אבקת מרק עוף 1 כף 

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית פפריקה אדומה

קצת פחות מרבע כוס שמן זית

פלפל שחור לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפיזור

עלי רוזמרין מעט... לפזר

4 כרעי עוף שלמים.

כוס מים רותחים.


אופן ההכנה:

1. הוצאתי מהשקית את התפוחי האדמה הקטנים (תפודים) והנחתי אותם במסננת ושטפתי מעט .

2. לפזר את התפוחי האדמה על התבנית . 

3. להוסיף את כרעי העוף,

    *את העוף אני מניחה בקערה עם מים פושרים איזה 20 דקות חצי שעה ושוטפת ומנקה אותם.

4. בקרערה אני שמה כוס מים חמים (רתוחים )  ומוסיפה את התיבול , פפריקה, אבקת מרק, כורכום, שמן זית ולערבב.

5. לפזר את הרוטב על העוף והתפוחי האדמה , לערבב עם הידים לספיגת הטעמים

6 . אז לפזר רוזמרין והפלפל שחור גרוס לפי הטעם.

7. בתנור שחומם מראש 180 מעלות (לא טורבו) להניח את העוף ללא מכסה כשעה....

    ואז עם כף מהרוטב שיש בתבנית  להוסיף על העוף והתפוח אדמה ,

    להמשיך עוד חצי שעה בתנור ולקראת הסוף 10 דקות אחרונות לשנות לגריל.


בתאבון.........


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת