66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פסטה מוקרמת בקלי קלות

פסטה מוקרמת  בקלי קלות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מתכון בקלי קלות - יתאים לכם לארוחת ערב או צוהריים, לילדים וגם למבוגרים. מתאים לתקופת תשעת הימים.

אצלי אהבו את האטריות עם גבינה צהובה, עד שהגיעו למסקנה שהמוקרם טעים ללא גבינה צהובה גם.

כולם אוכלים ונהנים.
 

המצרכים:

חבילת אטריות/מקרונים מבושלים לפי הוראות היצרן. ( אני משתמשת במקרוני צינורות, אפשר בכל צורה אהובה עליכם:
כמו צדפות, מקרוני דקיקים, עניבות וכו` )

3 עגבניות מגורדות דק ללא הקליפה

כף שמן

קורט מלח

קורט סוכר

פלפל שחור

2-3 כפות רסק עגבניות

2 שמנת לבישול 10% או 15%

2 קוביות תיבול בזיליקום
 

אופן ההכנה:

חממו את השמן בסיר קטן, הוסיפו את הרסק והסוכר, תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.

הוסיפו את העגבניות ושאר התבלינים. בשלו עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.

הוסיפו את שתי קוביות הקנור, ובשלו תוך כדי ערבוב עד שהקוביות הוטמעו ברוטב.

הוסיפו את 2 השמנת לבישול תוך כדי ערבוב. הביאו לרתיחה על אש נמוכה, מדי פעם לערבב.

זהו מוכן.

שימו פסטה בצלחת מתאימה למיקרו או לתנור, פזרו גבינה צהובה ושימו מהרוטב. חממו עד שהגבינה נמסה.

מי שלא רוצה גבינה צהובה, אין צורך להכניס למיקרו. פשוט למזוג את הרוטב על הפסטה.

תנסו ותראו שכולם נהנים.

בהצלחה

מכל ה

 שלכם טובה


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת