66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

 

 

 

 

את התפוחי אדמה האלו לא תפסיקו לאכול, צ`יק צ`ק יתחסלו אז תכינו הרבה...
מכינים אותם מתפוחי אדמה קטנים עם הקליפה. אני הכנתי עם תפוחי אדמה גדולים, כי זה מה שהיה בבית ויצא טעים מאוד.
הנה הכנתי גם מתפוחי אדמה קטנים.

את המתכון לקחתי מבייגלה וקצת שיניתי

 

החומרים:

2 חבילות תפוחי אדמה קטנים או 8 תפוחי אדמה בינוניים

2 ראשי שום מפורקים

חצי כוס שמן זית או שמן קנולה

חופן עלי רוזמרין

מלח גס

פלפל שחור גרוס

2 כפות דבש או סילאן - אני שמתי כף דבש וכף סילאן

קמצוץ צ`ילי חריף גרוס

2 כפות עשבי תיבול

 

אופן ההכנה:

רוחצים את תפוחי האדמה, מבשלים עד לריכוך. מסננים.

מערבבים את שמן הזית, הדבש, הסילאן, הצ`ילי, הרוזמרין ועשבי התיבול.

מרפדים תבנית בנייר אפיה ושמים בה את תפוחי האדמה. מועכים אותם מעט.

מפזרים את שיני השום בין תפוחי האדמה.

יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים בידיים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.

 

תערובת עשבי תיבול שלי:

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

צרור עלי בזיליקום קצוצים דק

3 שיני שום כתושות

4 -5 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

לערבב הכל יחד - ניתן להקפיא בקופסה, ולחתוך לקוביות אחרי שעתיים הקפאה. להכין מנות לשעת הצורך..

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת