00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

שניצל בבלילה סאן

 

שניצלים בגרסה מעט שונה.

עם שלב של השריית השניצל בבלילה

 

מה מכינים:

קילו שניצילם דפוקים חתוכים בגודל הרצוי, אני אוהב אותם יחסית קטנים.

 

תערובת הביצה (בלילה):

כפית מלח שולחן

שמינית כפית  פפריקה חריפה 

שמינית כפית פלפל שחור

כפית שיני שום קצוצות (כ-2 שיניים)

 

3 ביצים 

כפית חרדל דזיין מומסת ב-כף מים

כף רוטב סויה 

כף קמח גדושה

 

 

לציפוי בערך 2 כוסות פרורי לחם / קמח מצה 

 

 

 

אופן ההכנה :

1) פורסים את השניצלים 

2) ממיסים את החרדל במים ,מכינים את תערובת הביצה עם החרדל והסויה וכל התבלינים כולל הקמח,

    ומערבבים היטב עד שלא ישארו גושי קמח.

3) מכניסים את כל חתיכות השניצלים לתערובת הביצה ומערבבים היטב,

4) משהים לפחות רבע שעה, אפשר להשהות במקרר כמה שעות לפני ההכנה.

5) מוציאים את השניצלים וטובלים בפרורי לחם

6) יוצרים ערימה של שניצילם מוכנים לטיגון

7)  אפשר להקפיא בשלב זה , או לטגן.

8) מטגנים באש בינונית כ-3 דקות מכל צד , יש לשים לב שלא ישרף,

9) מומלץ לשים במחבת כשהשמן חם, חתיכת גזר מקולף ונקי כדי השהשמן לא ישרף. בסיום הכנת השניצלים

     יש לזרוק את הגזר כמובן ולא לאוכלו.

10) משאריות הביצה אפשר להכין לביבות  יחד עם מעט משאריות פרורי הלחם.

 

אפשר במקום שום קצוץ להשתמש בכפית אבקת שום, או אבקת שום גבישי .

יש להתשמש ברוטב סויה איכותי (אני משתמש בקוקימן).

 

 

בתאבון................

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת