33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ליאתה

קציצות קישואים של אמא - מקמח מלא

אמא שלי מכינה את קציצות הקישואים הכי טעימות! וגם את פשטידת הקישואים הכי טעימה!

 Brava mamma!!!

אחרי שכמעט ונגמרו לי כל האנרגיות (הסיבה היא רשומה בפני עצמה והמחסור באנרגיות גם הוא הסיבה לתמונה אחת בלבד) החלטתי להכין קציצות קישואים כמו של אמא, עם ריח וטעם של בית ולקראת ראש השנה הבא עלינו לטובה. 

 

מצרכים:

6 קישואים

2 בצלים

1 וחצי כוסות קמח - אני השתמשתי בקמח מלא הפעם

3 ביצים

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם, אני אוהבת להוסיף מעט אבקת שום 

* צרור פטרוזיליה קצוצה - לא חובה


אופן ההכנה:

לגרר במגררת את הקישואים והבצלים, לשים בקערה ולסחוט את הנוזלים שהם מגירים.

להוסיף את הקמח (כמו שכבר כתבתי השתמשתי בקמח מלא), את הביצים ואת התיבול. אם הוחלט להוסיף פטרוזיליה קצוצה אז גם אותה.

לערבב היטב, ולטגן בשמן עמוק. כל קציצה היא מכמות של כף מהתערובת.

כשמטגנים בשמן עמוק, אפשר לטגן בווק ואז יש סיכוי נמוך יותר שהכל ישפריץ על הכיריים  הרי רק סיימתי לנקות! :P

 שמתי פרוסת תפוח עץ (צהוב, אדום, ירוק - לא משנה איזה צבע... אני השתמשתי בצהוב) שתספח אליה ריחות, כי כשהבית כולו מפיץ ריחות ניקיון וכיף - ריחות טיגון פשוט מעכירים את האווירה  זה טיפ של אמא שלי הנהדרת!

להכין בצד צלחת עם נייר סופג אליה נעביר את הקציצות.

 

 עוד טיפ מאמא שלי הנהדרת  להניח את הקציצות "עומדות" ולא בשכבות - כדי שהשמן ירד אל הנייר הסופג ולא על שכבת קציצות אחרת.

 

אוהבת אותך אמא שלי   

 

לבריאות ובתיאבון! 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תותי-בת אלא אם צויין אחרת