22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

סלט תרד מאודה

סלט תרד מאודה

 

סלט שהוגש לנו כתוספת בסדנת לחמי שאור אצל ארז קומורובסקי. לא קיבלנו מתכון מדויק, אבל הפשטות שלו הקלה מאד על שחזורו בבית. מאד  מיוחד, טעים ובריא.

החומרים:

3 כפות שמן

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

300 גרם עלי תרד קצוצים גס

100 גרם גבינה מלוחה

 

אופן ההכנה:

1.      מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים מעט את הבצל.

2.      מוסיפים את שן השום ומערבבים.

3.      מוסיפים את התרד (רצוי בשניים או שלושה חלקים) ומערבבים בסבלנות, עד שהנפח מצטמצם (מאד!)- כ-5 דקות של ערבוב עדין.

4.      מעבירים לצלחת הגשה ומצננים לטמפרטורת החדר.

5.      מפוררים מעל את הגבינה.
* הערה: ניתן להגיש בטמפרטורת החדר או לאחר צינון במקרר.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת