00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

רטטוי ועוד הרבה יותר

סדנת אפיה בmaimonas

הזמנה הגיעה - סדנת אפיה לבלוגריות במימונס, כל החברות במקום מתוק אחד עם מלא מטעמים? ברור שכן!

מימונס היא חברה בת שנתיים, בבית מימונס עובד בית ספר שנקרא פודסטפס שמלמד חובבים, אנשי מקצוע ומעביר אירועי חברה.


אז הגעתי לבית מימונס אותו לא הכרתי בת"א, פגשתי את חברותיי היפות והאופות, וגם את הקונדיטור דניאל אנור שהחיוך לא ירד מפניו כל הערב, חוץ מפעם אחת שהיה צריך

לקרוא אותנו לסדר, נו טוב בכל זאת חברות נשים שצוחקות ומפטפטות טבעי לא? 

התחלקנו ל3 קבוצות, כל קבוצה היתה אחראית להכנת 2-3 מנות פטיפורים, המתכונים שהיו לרשותנו: פיננסייר שוקולד, מיני קרמבו, טראטלט קרם אננס ומרנג, טארטלט שוקולד,

פחזניות ומילפיי, והתחלנו לעבוד.

עם כל הידע שלנו כבלוגריות בתחום הקולינרי אני חושבת שכל אחת מאיתנו למדה משהו חדש.

מרנג איטלקי כמה שהוא יפה...

אני אישית ניסיתי כבר כמה מוצרים של מימונס בבית האינסטנט פודינג וניל שלהם טעים מאוד, את הערכה להכנת כדורי שוקולד הכינה איתנו מאיה שלי ונהנתה מאוד גם מההכנה

הקלה וגם מהטעמים, שילבנו את זה עם טבילה בסוכריות לעוגה (לטעמי כמות הסוכריות מכל צבע אינה גדולה), טעמתי גם את האבקה להכנת פטיסייר אני אישית מעדיפה פטיסייר

אמיתי שמתבשל לו בסיר, ויש את ה-גליליות בשם ג'וני שמתאימות למילוי, רגיל או עם תוספת שוקולד פנימית ואלו גליליות פשוט מעדן פריכות (לעיתים עד לכדי שבירה) אני התאמצתי

ומילאתי אותם בגלידה והחזרתי למקפיא, זה יצא מעולה! ואני בטוחה שבמילוי קרמים זה בכלל יהיה אחלה קינוח.

ככה מכינים כדורי שוקולד - האפרוחית שלי בפעולה!!!

אני מזמינה אתכם להכין את 2 המתכונים המצורפים מטה ולהתנסות במוצריהם ואם יש לכם שאלות ניתן לכתוב לי כאן או לשאול בדף מימונס בפייסבוק 

כמו כן אשמח לראות דברים שתכינו,מוזמנים להעלותם בדף הפייסבוק שלי

 http://www.facebook.com/michalyyaniv

פיננסייר שוקולד

150 גר' שקדים טחונים

350 גר' סוכר

220 גר' חלבון

105 גר' קמח

24 גר' קקאו

195 גר' חמאה

3 גר' אבקת אפייה

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה עד שמתקבל ריח אגוזי.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר,קמח,קקאו,שקדים ואבקת אפיה.

מוסיפים את החלבונים תוך כדי מהירות איטית של המיקסר.

במזיגה איטית מכניסים את החמאה לתערובת.

מצננים במקרר לפחות שעה. מוזגים לתבניות.

מצננים לילה לפני אפיה.

אופים ב180 מעלות כ8-10 דקות. (הדופן צריכה להזהיב קלות).

מתכון נוסף שאהבתי והוא קל זה המתכון למסה הולנדית עם הפירות עליה כתבתי בפוסט כאן

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל michalyaniv אלא אם צויין אחרת