33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל ודברים טובים

פשטידת ספגטי וגבינות

19/07/2012



במסגרת הבישולים או האפיה שלנו במטבח...אנחנו בשיא החום או
שלא....:/...מי יודע מה עוד מחכה לנו...
אבל, במטבח אתם יכולים לנוע בקלילות...כי יש לכם פשטידה כייפית לפה,
כייפית לילדים ומבוגרים כאחד וקלת הכנה מאין כמוה  
אבל לא קלילה בקלוריות.... טוב, אין הכל מושלם בחיים....:P
אז חתכו לכם קובייה וליד זה סלט טוב ויש לכם ארוחת צהרייים או ערב בכלום עבודה
העיקר הוא שכולם בסוף יצאו מרוצים, מבטיחה לכם....  



 




מטגנים קודם את הבצל הקצוץ, ובינתיים מבשלים לפי ההוראות את הספגטי ומניחים
בצד לצינון



לאחר שהספגטי בושל וצונן, שמים בתוך קערה גדולה, ואליו מוסיפים את הבצל המטוגן



מוסיפים את הביצים



מוסיפים את הגבינה הצהובה המגורדת



מוסיפים את קוביות הגבינה הבולגרית ומתבלים



יוצקים לתוך תבנית חד-פעמית מרובעת או עגולה כרצונכם מרופדת בנייר אפיה.
מפזרים מעל הפשטידה לפני אפיה, את גבינת הקשקבל המגורדת וקוביות
החמאה ושולחים לאפיה



והנה התוצאה לאחר השתזפות בחום....נהייתה דוגמנית על....



יצאה לאוויר העולם, ליד סלט ירקות טוב...מי צריך יותר מזה...;)






















פשטידת ספגטי וגבינות


החומרים:
1 חב' ספגטי - 500 גר'
3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לקוביות גסות
2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
2 כפות שמן זית לערבוב הפסטה
250 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
100 גר' גבינה צהובה מגורדת כרצונכם
3 ביצים
מלח
1/2 כפית פלפל לבן

לציפוי:
כ-60 גר' גבינת קשקבל מגורדת
כ-50 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות


אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עד להתרככותו. בינתיים מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
מסננים ומערבבים עם שמן הזית.
מוסיפים את הבצל המטוגן, קוביות הגבינה הבולגרית, הגבינה הצהובה המגורדת,
הביצים, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות הכל יחדיו ומעבירים לתבנית עגולה
או מלבנית מרופדת בנייר אפיה.
מפזרים מעל את גבינת הקשקבל וחתיכות החמאה. שולחים לאפיה בחום
של 175 מעלות לכ-40 דקות או עד שרואים שהפסטה הפכה להיות זהובה.
מגישים עם סלט לצידה, ונהנים מהחיים....:P











והרי לכם הפשטידה שלי שהוכנה ע''י החברה אילה מיוסט.
כבר היום, הלכה ושחקה אותה, במאפה הטעים לארוחת צהריים נהדרת.
תודה לך על השיתוף ושמחה שנהניתם מארוחה טובה וממש בכלום עבודה...


פשטידת הספגטי שלי גם מ     בניוזלטר על השולחן  אתם מוזמנים
לקישור ולהנות ממטעמי מגזין ''על השולחן''
 
http://www.hashulchan.co.il/?pg=newsletter&CategoryID=459&CampaignID=164

תודה למגזין ''על השולחן'' על הבחירה בי


        בתיאבון, וגשם של דברים נפלאים יפלו על ראשכם
 
             
                                                      סופ''ש נפלא לכולכם 


                   אתם מוזמנים להיות חברים שלי גם בפייסבוק  




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

רשומות אחרונות
בלוג עולמי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל monday אלא אם צויין אחרת