88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קראנץ' שוקולד

קראנץ' שוקולד

 

 

 

 

קראנץ' שוקולד חלבה

 

1 ק"ג קמח,

1 ח` שימרית /או  קוביית שמרים טריים /או שתי כפות שמרים יבשים.

200 גר` חמאה רכה מאוד,

1 + 1/2 כוסות חלב פושר,

4 ביצים שלמות,

3/4 כוס סוכר לבן,

1 כפית שטוחה מלח.

  אופן הכנת הבצק 

בקערת המיקסר עם וו לישה, שמים קמח סוכר שמרים ומערבבים

מוסיפים את החמאה הרכה,

, מוסיפים את החלב החמים,

מוסיפים את  ארבע הביצים תוך ערבוב אחת אחת,

ובסוף מוסיפים את המלח.

נוצר בצק רך ונעים לעבודה. במצב הזה מכסים את הקערה בניילון נצמד,  אפשר להכניס ללילה למקרר, ואפשר להתפיח כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.

הכנת הרולדות - בתבנית אינגליש קייק           

 

(הבצק מקינמונים מקורמלים בבלוג שלי)

לחלק את הבצק לארבעה כדורים שווים,

לרדד כל כדור בצק, לעלה מלבני בעובי 1/2 ס"מ

 מורחים בחמאה מומסת,

 בעזרת כף מורחים  בנדיבות שוקולד נוטלה,

מפזרים אבקת קקאו,  כף וחצי על כל עלה,

מפזרים שערות חלבה,

מפזרים כף  סוכר דמררה, ( חום בהיר )

מגלגלים לרולדה,

 חותכים את הרולדה לאורכה- באמצע,

 מגלגלים את שני החלקים  לספירלה, כשהפתחים  החתוכים כלפי מעלה.

מניחים בתבנית אינגליש קייק.

מורחים  מלמעלה בחלמון (צהוב) ביצה מעורבב בכף מים ו 1/2 כפית סוכר דמררה, ומפזרים מעל הכל שבבי שקדים,

מכסים לחצי שעה לתפיחה בתבנית אינגליש קייק מרוחה בחמאה . 

אופים  ב 180 מעלות עד להזהבה

רק תוודאו שהדלת נעולה, כי  השכנים יבואו לשאול  אתכם מה זה הריח המטריף הזה 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת