55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סלט ביצים קצת אחרת

בס"ד


סלט נפלא ששידרגתי אותו מעט. משום מה אני לא יכולה לסבול מיונז. אני מכינה בבית סלטים איתו אבל לאכול מהם ממש לא. כל מה שקשור במיונז מקבל אצלי וטו. אז הגעתי למצב שאני משנה ומחליפה אותו במעט שמן, דבר שעושה פלאים.

את הסלט הזה ראיתי אצל חברה. נכון שסלט ביצים כל אחד יודע לעשות אבל הוא שונה מעט יש בו תפוח אדמה ואני שידרגתי אותו גם עם בצל מטוגן,כך שיצא מעדן.

מקווה שגם אתם תהנו להכין אותו, אצלי הוא התחסל כבר בליל שבת.

לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2739


 

המצרכים:

4 ביצים

1 תפוח אדמה בינוני

1 בצל גדול קצוץ דק

מלח,פלפל שחור

3 כפות שמן לטיגון הבצל

1-2 כפות שמן לתיבול


אופן ההכנה:

- לבשל את הביצים ותפוח האדמה עד שתפוח האדמה רך.

- לקלוף ולגרר על מגררת דקה.

- במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה.

- להכניס 3/4 מכמות הבצל לתערובת הביצים ותפוח האדמה, לתבל ולערבב.

- להניח את יתרת הבצל במרכז התערובת ולהגיש.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת