66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ביגלה מצופים בשוקולד

בס"ד

ממתק נפלא וטעים,מהיר וקל להכנה והכי מתאים לעבודה עם ילדים ולתעסוקה בחופש וכמה דקות של שקט להורים.

באהבתי הרבה לשוקולד היי`תי רוכשת הרבה, אבל הרבה, מאוד את המוצר הזה מוכן ולא נעים לומר הוא היה מתחסל עוד באותו הרגע, יש לומר שלא רק על ידי. אחרי כמה פעמים שזה קרה הבנתי שאין מוצא וצריך להתחיל להכין בבית, הרי אין בו מי יודע מה דברים ועד כמה זה כבר יכול להיות קשה, וכמובן שאין כמו הדברים של הבית,כך שהחלטתי להכין לבד. לא התאכזבנו כלל- אולי רק מהצורה הכללית שלא היתה בדיוק אותו הדבר (השוקולד משום מה החליט להתגבש בשכבה עבה מסביב לביגלה) אבל הטעם היה מעולה ואף יותר מן המוכן.

אז שנסו מותנים וכנסו לעבוד עם הילדים במטבח.

לערכים תזונתים כנסו ל-  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2678


המצרכים (כ- 100 יחידות):

1/2 שקית של ביגלה שמיניות (מהשקיות הגדולות)

200 גרם שוקולד מריר מעולה 

1 חב` שוקולד צ`יפס לבן

2 שיפודי עץ

תבנית מכוסה בניר אפיה


אופן ההכנה:

- להמיס במיקרוגל את השוקולדים (כל אחד בנפרד) בפולסים של חצי דקה עד שהם נמסים.

- להכניס מחצית מן הביגלה לקערה עם השוקולד המריר.

- להכניס את המחצית השניה לקערה עם השוקולד הלבן.

- בעזרת שיפוד לטבול כל ביגלה בשוקולד ולהניח על תבנית מכוסה בניר אפיה.

- להכניס להקפאה למשך 10-15 דקות עד להתקשות.

- להוציא ולסדר בקופסאות. לאחסן במקרר.


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת