00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים מכל הלב

כוכבים משוקולד?
Myspace Falling Objects @ JellyMuffin.com Myspace Layouts
ברוכים הבאים

קסמים של שוקולד

פרי שייקים קייציים עם תוספות מיוחדות

בעלי דוכני שייקים: יש לי בשורה מרעישה בשבילכם. מצאנו את השייק האלוהי. הוא כל כך עשיר במרכיבים אפשריים עד כדי שתפשטו רגל אם תנסו לעשות אותו ותוך כדי לעמוד בהוצאות העסק. הוא שונה ממה שאתם מכינים והרבה יותר טוב ממנו.

הנה 2 מתכונים לשייקים שהמצאתי עם בני ביתי לפי טעמם האישי (שניתנים לאלפי וריאציות, שינויים ותוספות על - פי טעמכם האישי) ביום קייצי ומהביל. המתכונים מתאימים בהחלט להכנה עם ילדים.

מצרכים לשייק ה-1:

2-3 מנגו

2-3 בננות רכות

2-3 ליצ'י

2-4 חצאים של תמר מג'הול

חופן נדיב של פקאן מסוכר

חלב קפוא שהקפאנו במקפיא למשך 10 שעות. וכך זה נראה:

החלב הקפוא הופך את השייק לקר וצונן במהירות שיא.

ועכשיו, לאחר שחתכנו את כל המרכיבים והכנסנו לבלנדר עד שהשייק אחיד לחלוטין - כל מה שנותר הוא לעטר את השייק עם פקאנים / אגוזים / בוטנים מסוכרים או מקורמלים ולהוסיף כמה קוביות קרח.

מצרכים לשייק ה-2

פלח אבטיח

פלח מלון

1 ליצ'י

2 בננות

4 חצאים של  תמר מג'הול

חופן נדיב של פקאן מסוכר

חלב קפוא, כמו בשייק ה-1

קמצוץ סוכר

כך זה נראה לפניי הפעלת הבלנדר:

ואחרי:

בסופו של דבר מקבלים בערך 2 כוסות גדולות מלאות בכל טוב.

לרוויה! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל קסמים של שוקולד אלא אם צויין אחרת