44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוף בשמיר

בס"ד


את המתכון הזה קיבלתי מחברה טובה מאוד שלי,מקורו מהמטבח הפרסי.

המתכון קל להכנה וטעים מאוד.הריח שמתפשט בבית מהשמיר המתבשל בתוספת השום והתבלינים פשוט מעלף,מומלץ בחום .

לערכים תזונתים כנסו ל - http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2677


המצרכים ל- 6 סועדים:

6 חלקי עוף (ירך,שוק או עוף שלם מחולק)

2 כפות רסק עגבניות

1 צרור שמיר קצוץ

1 כף שום כתוש

מלח,פלפל שחור

1 כפית גדושה כורכום

2 כוסות מים.


אופן ההכנה:

- לחמם שמן בסיר רחב.

- להכניס את חלקי העוף ולהשחים משני הצדדים.

- להכניס לפי הסדר את הרסק,השום,השמיר הקצוץ והתבלינים ולערבב.

- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

- להנמיך את הגז ולבשל שעה.

- הולך נהדר עם אורז לבן.


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת