2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת שזיפים .....

עוגה בחושה המתכון הבסיסי לעוגה מסוג זה ,והפעם בתוספת שזיפים אדומים ,בגמר האפיה

השזיפים הופכים להיות כמו ריבה חמצמצה מתוקה בתוך העוגה והצבע של השזיף מכתים את

העוגה בפסים אדומים יפייפים,אז כל שנותר הוא להנות .....

מצרכים:

4   ביצים

1 וחצי כוסות סוכר
1 שמנת חמוצה/יוגורט
150 גרם חמאה רכה/מחמאה
2 וחצי כוסות קמח

1 אבקת אפיה
לשזיפים:

 10 שזיפים גדולים חצויים ומגולענים
4  כפות סוכר
אופן הכנה:

מניחים בקערה את השזיפים עם 4 כפות סוכר ,שומרים בצד,
 שמים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ומקציפים כחמש דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה

 מוסיפים את השמנת החמוצה/יוגורט, והחמאה וממשיכים לערבל עוד דקה

מוסיפים את הקמח והאפייה לערבול קצר עד שהתערובת חלקה ואחידה

משמנים תבנית יוצקים את התערובת לתבנית ,מסדרים את חצאי השזיפים בצורה חופפת

אופים בתנור מחומם מראש 180 מעלות כ45 דקות .


בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת