00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

רול חביתה וגבינת עזים

 לכבוד הקיץ שהגיע כתבתי שיר

אמנם אני עוד לא מזיע, אבל איני מסתיר 

את תשוקתי אל העונה ששמה קץ לקור 

ולכבודה עם עפרון כתבתי שיר מזמור...

 

 

טוב האמת שאני עוד לא כתבתי שיר, אבל אני כבר בהחלט יכולה להרגיש את החום (והאבק והאלרגיה...) שהגיעו אלינו. ולרצות להכין לארוחת הבוקר ו/או הערב משהו קליל שלא יכביד יותר מידי. ולכן כאשר ניתקלתי במתכון הנחמד של חברתי תותי מהבלוג "ללקק ת`תות", מייד קפץ לי הרעיון לשלב ברול  גבינת עזים טובה. ולהכין רול חביתה במילוי גבינת עזים וירקות.

המנה מאוד קלה להכנה, ואפשר ואפילו רצוי, להכין אותה בשיתוף עם הילדים. כך גם מצאנו להם תעסוקה נחמדה לכמה דקות  וגם יש סבירות הרבה יותר גדולה שהם יאהבו ויאכלו.

 אפשר כמובן לגוון במצרכים ולהחליף את גבינת העזים בגבינה לבנה רגילה או בטעמים - הכל פתוח!!

בקיצור הכניסו אל תוך הרול כל מה שטעים וטוב לכם וכך תקבלו את הרול הכי טעים עבורכם!!  

 


 רשימת המצרכים: (שאני השתמשתי)

  • ביצים כמספר הסועדים

  • 1 קופס` גבינת עזים למריחה פיראוס

  • מעט שמיר קצוץ

  • מעט בצל ירוק קצוץ

  • 1 גמבה חתוכה לרצועות

 
 
 
אופן ההכנה:

 

 נתחיל בהכנת חביתה מביצה אחת (לכל סועד חביתה אחת) אליה נוסיף מעט שמיר קצוץ ובצל ירוק קצוץ (או עירית קצוצה)

 

 

נניח את החביתה על ניילון נצמד (להקלה על הגלגול) ונמרח עליה שכבה של גבינת עזים טובה למריחה

 

 

נוסיף רצועות גמבה

 

 

ונגלגל את הרול בעזרת הניילון, כאשר מקפידים להדק כמה שאפשר

 

 

משחררים את הניילון, חותכים את הרול באמצע, מסדרים יפה בצלחת ומגישים

 

 

 

בתאבון ולהתראות במתכון הבא!!!

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת