33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

אורז צהוב

אורז צהוב

אורז צהוב

1.5 כוסות אורז פרסי

1/3 כוס עדשים אדומות

3.5 כוסות מים

מלח

1/4 כפית כרכום 

מעט שמן זית

במסננת לשטוף את האורז והעדשים היטב במים. לטגן במעט שמן זית את האורז והעדשים, להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה. להקטין ללהבה הכי קטנה ובמכסה סגור לבשל 25 דק'. להשאיר מכוסה אחר כך עוד 25 דק׳. 

להגיש עם מה שמתחשק...

 

 

 

אצלנו זה מוגש היום עם עוף בציפוי פריך:

12 יחידות עוף

1 שקית של שעועית ירוקה קפואה ( או טריה אם ניתן להשיג)

מרינדה : רוטב צ'ילי מתוק, כמות נדיבה של סילאן, כמון, פפריקה אדומה, רוטב סויה ו- 3 כפות פירורי לחם לציפוי מלמעלה.

לערבב הכל יחד. לפזר בתבנית את השעועית הירוקה ומעליה את כל חלקי העוף ששהו במרינדה (לא שהו בכלל או שהו כמה שעות טובות במקרר). לפזר מלמעלה את הפירורים. להכניס לשעה לתנור ב-200 מעלות מכוסה ועוד חצי שעה בלי כיסוי. 

 המשך שבוע טוב !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת