66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוף בלימון וודקה

עוף בלימון וודקה

ה הזה אסור לו לנהוג, אסור לו להתעופף, רק להכנס לפינו מותר ;) כי הוא יוצא פשוט טעים וקל להכנה.
מספיק ל-8 סועדים לפחות.

אוכלים ליד אורז עם סלט ירקות, ונהנים מזה שאנחנו שותים וודקה ויכולים לנהוג..
 

מה צריך:

4 חזה עוף בינוניים עם עצם

3 לימונים פרוסים דק

חופן שמיר קצוץ דק

3 כפות סוכר חום

4 שיני שום פרוס

מלח גס

2 כפות שמן

פלפל לבן

4 כפות וודקה
 

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את השמיר, הסוכר, המלח, הפלפל, השמן והוודקה.

2. טובלים היטב את העופות משני הצדדים.

3. שמים במגש שטוח או במגש בעל שוליים נמוכים.

4. מכסים בפרוסות הלימון וגם מתחתיו.

5. משאירים שעתיים לפחות לספיגת טעמים.

6 .מחממים תנור ל-250 מעלות. מכניסים לתנור לרבע שעה. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אפיה ועליו נייר כסף

בערך עוד כ-40 דקות או לבדוק עם סכין אם החזה אפוי. ( חותכים חריץ עד העצם ובודקים אם השתנה צבעו של העוף מוורוד ללבן )

מוציאים מהתנור עושים חתכים בעוף ומגישים.

בטוחה שתהנו

מכל ה 

שלכן טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת