2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בורקס מבצק פילאס....

בורקס מבצק פילאס....

בורקס מבצק פילאס ,בצק בטעם עדין וקל יותר מבצק עלים .

חבילה בצק פילאס מעדנות

1/2 קילו בשר בקר טחון


1בצל גדול חתוך לקוביות קטנות


תבלינים ,מלח,פלפל שחור,כמון, אבקת מרק עוף


לטגן את הבצל ב4כפות שמן להוסיף את הבשר לפורר טוב שלא יהיה גושים להוסיף את התבלינים להמשיך

לטגן עד לצמצום הנוזלים להסיר מהאש לקרר

לפרוס את הבצק לחתוך למלבנים ,או ריבועים ,למלא במילוי לסגור בעדינות

,למרוח ביצה ,לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב.

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת