00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אוסובוקו ביין ושומר

אוסובוקו ביין ושומר

הבשר רך ועסיסי, מלא רוטב עשיר, בתיאבון.

4  נתחים עבים (בקשו מהקצב ) של אוסובוקו עם או בלי עצם מח.

קמח לקימוח.

פלפל שחור גרוס ממטחנה. מלח גס.

3 שומר לשטוף היטב ולחלק לשני חלקים

לרוטב:

1 בצל גדול חתוך גס לקוביות.

2 גזרים חתוכים לפרוסות עבות

2-3 גבעולי סלרי  אמריקאי.

2-3 שיני שום חתוך לקוביות.

קופסת שימורים  גדולה (800 גר') עגבניות קצוצות.

כוס יין אדום יבש,

 כוס מים

 

שמן קנולה לטיגון.

מתחילים מהכנת הרוטב.

מחממים את השמן בסיר רחב. מוסיפים את הירקות החתוכים חוץ מהשום ( כי נשרף מהר),  ומערבבים עד לריכוך, מוסיפים את השום, מערבבים כדקה, מוסיפים את שימורי העגבניות, יין ומים מתבלים בפלפל ומלח, ומוסיפים לאיזון מעט סוכר , כ-1/2 כף לערך.  מבשלים על אש נמוכה, ובינתיים מכינים את האוסוובוקו.

הכנת האוסובוקו:

במחבת או סיר רחב לחמם שמן קנולה לטיגון הבשר.

מפלפלים כל נתח משני הצדדים וממליחים  קלות במלח גס  ומעסים. מקמחים משני הצדדים, וסוגרים את הבשר בשמן החם עד להשחמה כשתי דקות מכל צד. חוזרים על הפעולות עם כל הנתחים.

טועמים מהרוטב, מתקנים טעמים אם צריך, ומכניסים את נתחי הבשר זה ליד זה, מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

מוסיפים את השומר מעל הבשר, ומבשלים יחד עוד כמחצית השעה עד לריכוך.

מגישים עם אורז לבן, תפוחי אדמה אפויים וכו'.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת