00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

עוגת תפוחים על בסיס סולת

עוגה טעימה ורכה מאוד:

 

 

1 כוס - סולת

3/4-1 כוס - סוכר (תלוי באהבה למתוק.אפשר להחליף לחצי כוס סוכר וחצי כוס דבש)

1 כוס - מים

1/2 כוס - שמן בלי ריח

1 שקית - אבקת אפייה

1/2 כוס - קמח

2 יח' - תפוחי עץ

 

בקערה עמוקה מערבבים את הסולת עם הסוכר,מוסיפים מים,מערבבים ומשאירים לחצי שעה.

שוטפים,מקלפים וחותכים את תפוחי עץ.

מוסיפים לתערובת הסולת את קמח מנופה,אבקת אפייה והשמן.מערבבים.

שופכים חצי מכמות הבצק על תבנית אפייה,מסדרים את התפוחים ושופכים את החצי השני של הבצק.

אופים בחום של 180 מעלות בין 40 ל-50 דקות.

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת