33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מלפפונים כבושים

מלפפונים כבושים

 

לתקופה דיי קצרה יש בשוק מלפפונים בלאדי קטנטנים  נהדרים עם פריכות וטעם מיוחד והם המלפפונים המתאימים להחמצה את המתכון הזה למדתי להכין מאישי ז"ל, האיש היה מכור למלפפונים כבושים בנחוח השום והשמיר כאלה שהם חצי כבושים- קרספים . עם תחילת עונת מלפפונים, לרב בפסח, היה נוסע לשדות בתמרה ורוכש ארגזי מלפפונים ב היה מפריד את הגדולים היה משאיר לאכילה טרי בסלטים,. מחלקם היה מכין סלט מלפפונים חמוץ עם בצל ושמיר , וחלקם היה מחלק למשפחה כי טריותם אינה נשמרת לאורך זמן . ואת המלפפונים הקטנים היה כובש עם המון שום,שמיר ופלפל חריף בצנצנות ענק  או בבקבוקי שתיה..פשוט מעדן שהיה מספיק למרבית השנה. מחציתם היה מניח על עדן החלון בשמש שיבשלו מהר (יומים עד שלושה) וחלקם מניח בפינה חשוכה שיבשלו לאט יותר לתקופה מאוחרת. עם הבשלתם היה מניח את כולם בקירור לעצירת הכבישה.
למתכון בבית החדש שלי

http://taly60.blogspot.co.il/2015/05/blog-post_67.html
 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת