22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

פריטטה

פריטטה

הפריטטה היא חביתה שמכילה תוספות שונות בתוכה, אני בחרתי בבצל, תפוח אדמה ופלפל (בעלי העדיף גם תוספת פטריות). הפריטטה מטוגנת בחום נמוך יותר, ובזמן ממושך יותר מאומלט. היא מוגשת כשהיא נפרסת כמו פשטידה ומחולקת למספר סועדים. לצד סלט מדובר בארוחת ערב מושלמת!


החומרים (ל-2 אנשים
(:

3 כפות שמן (או תרסיס שמן)

1 תפו"א בינוני חתוך לקוביות קטנות

1 בצל קטן קצוץ

פלפל קטן חתוך לקוביות קטנות

4 ביצים

100 גרם גבינה בולגרים מפוררת

עשבי תיבול שאוהבים (אני השתמשתי בכל מה שיש באדנית- בזיליקום, אורגנו, תימין ועירית)

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת.

2. מטגנים את תפוחי האדמה כ-5 דקות (מערבבים מדי פעם(.

3.  מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות נוספות.

4. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

5. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם המלח והפלפל, עשבי התיבול והגבינה.

6. מפזרים את הירקות במחבת באופן שווה יחסית ושופכים מעל את תערובת הביצים.

7. מנמיכים מעט את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות.

8. מחליקים בזהירות את הפריטטה לצלחת, מניחים מעל צלחת נוספת והופכים (כך שהחלק הלא מבושל נמצא כעת על הצלחת).

9.  מחליקים חזרה את הפריטטה למחבת ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

10. מעבירים לצלחת הגשה וחותכים למשולשים.

 
 
 
בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת