00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ריבת דובדבנים מהירת הכנה

 

 

 

רגע או שנים, לפני שהאדום אדום הסקסי הזה נעלם, כדאי להכין בבית צנצנות לחורף. לא להתעצל. זה משתלם בסופו של דבר.

כשהיורשת אוכלת את הבהירים ונשארים הכהים ומחמיץ הלב מלזרוק.......

 

ריבת דובדבנים סקסית


750 גר' דובדבנים (אפשר להכניס מגוון פירות אדומים אם יש)
3.5 כוסות סוכר
מיץ מלימון אחד



לרחוץ ולסנן מנוזלים. להוציא גרעיני דובדבן.

בסיר לחמם את הסוכר בעדינות (לא, אנחנו לא רוצים קרמל:-) עם 1/4 כוס מים. להביא לרתיחה עדינה.

להוסיף פירות אדומים ומיץ לימון. לבשל כ 10 דקות על אש בינונית (אחרי הרתיחה). להוריד את האש לקטנה. לבשל עוד 8-10 דקות נוספות. לקרר.

להכניס לצנצנות מתאימות.

 

אחלה סופש

אלינוער


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת