55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קנלוני במלית בשר

בס"ד


ארוחה מעולה מן המטבח האיטלקי.שילוב של פסטה ובשר, מה יכול להיות יותר טוב מזה,הא?

יחסית המתכון מהיר להכנה,רק לטגן את המלית,למלות, לכסות ברוטב ולתנור והמעדן שיוצא מזה ואי,ואי,ואי, אין מה לומר אפילו הקטנה שלי אהבה את זה מאוד. הקנלוני לא מצריך בישול לפני המילוי והוא מתבשל ברוטב בתנור במשך שעה כך שהוא יוצא רך ונימוח ואף מתפרק מעט.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2676

מקווה שתהנו גם אתם


המצרכים:

1 חבילה של קנלוני (השתמשתי ב-20 יחידות)

למלית:

500 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

1/2 צרור כוסברה קצוצה

מלח,פלפל שחור

1 כפית כמון

קורט קינמון


לרוטב:

3 כפות רסק עגבניות

1 כפית פפריקה

מלח,פלפל שחור

1 כף שום כתוש

2 כוסות מים


אופן ההכנה:

- במחבת לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה קלה.

- להכניס את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו.

- להוסיף את הכוסברה הקצוצה והתבלינים ולערבב. לכבות את הגז ולקרר.

- למלות כל קנלוני במלית ולהניח בתבנית מרובעת אחד ליד השני.

- באותה מחבת שבה טיגנו את הבשר לשים את כל מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה.

- לשפוך מעל הקנלוני,לכסות בניר כסף ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך שעה.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת