2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת אגוזים קרם מוקה....

10/04/2019

מתכון ישן והעוגה תמיד קוצרת מחמאות ,אני חובבת מאוד אגוזים וקרם מוקה והמתכון הזה עונה בדיוק על האהבה ,

העוגה מתאימה מאוד לפסח להמיר את הקמח בקמח מצה לעוגות .

מתכון במקור של נירה שויאר מהספר '' עוגות לכל עת''

 המתכון מתאים לתבנית 26 יש לשמן את התבנית ולחמם תנור לחום בינוני

מצרכים:

1/2  כוס סוכר


6  חלמונים


3  כפות יין


קורט מלח


להכניס את ההמצרכים לקערה גדולה לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית

1/2  כוס קמח (לפסח קמח מצה לעוגות)


כפית אבקת אפיה


כפית אבקת קפה נמס


כוס קוקוס


3/4  כוס אגוזים קצוצים


 100 גרם שוקולד מריר מגורד

לערבב את החומרים היבשים בנפרד להוסיף לתערובת הקודמת שבקערה

לערבב עד שמתקבל בצק אחיד ,יוצא קצת סמיך זה בסדר

6  חלבונים


 1/2 כוס סוכר


להקציף לקצף יציב  לערבב את שתי התערובות בתנועות קיפול,

לצקת לתבנית משומנת ,

לאפות בחום בינוני כ40 דקות לבדוק עם קיסם .

להכין 1/2 כוס נס קפה רותח לשפוך על העוגה בעודה חמה.


קרם מוקה:


 1שמנת מתוקה


 2 כפות אבקת סוכר


כפית אבקת קפה נמס

להקציף למרוח או לזלף על העוגה אפשר לקשט בשוקולד מגורד אגוזים קצוצים 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת