00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

השאלות הנפוצות של הבלוגיה

הוראות שימוש בבלוג

בבלוג הזה יש הסברים על כל שאלה, בעיה או תקלה טכנית שתיתקלו בה. רק צריך למצוא את הרשומה שתענה לכם על השאלה או תפתור את הבעיה.

איך מוצאים את הרשומה שאתם צריכים? פשוט מאוד:

 לוחצים על Ctrl+F ומחפשים בעמוד שבו אתם צופים עכשיו מילה או שתיים הרלוונטיות לבעייתכם. לדוגמה, אם לא נשמרת לכם רשומה, חפשו "שמירה" בעמוד זה. דוגמה נוספת - ייעצו לכם למחוק קבצים זמניים אבל אין לכם מושג מה זה? חפשו "קבצים זמניים". אחת מהתוצאות קרוב לוודאי תעזור לכם.

 בתחתית הבלוג נמצאת קוביית התגיות. חפשו שם תגית שקשורה לבעיה שלכם והקליקו עליה לקבלת כל הרשומות המכילות את התגית הזו. אחת מהן בטוח תעזור לכם.

 אפשר גם להשתמש בחיפוש שנמצא בצד שמאל של הסרגל הכחול העליון, לחיפוש ברשומות על פי תוכנן.

בכל זאת לא מצאתם? או, לחילופין, מצאתם רשומה מתאימה אבל היא לא עזרה לכם? פנו לפורום הבלוגיה-התמיכה הטכנית ופרטו את הבעיה בצירוף פרטים רבים ככל האפשר, כולל סוג דפדפן וגרסתו וצילומי מסך רלוונטיים.

מה זה "בחירת העורך"? איך מקבלים בול בחירת עורך?

01/07/2012

לרשומות שמקודמות בעמוד הבלוגיה הראשי או בדף הבית של תפוז מתווסף אוטומטית בול עליו כתוב "בחירת העורך" עם ציון התאריך בו קודמה הרשומה.
בול אדום מציין שהרשומה קודמה בדף הבית של תפוז.
בול תכלחל מציין שהרשומה קודמה בעמוד הבלוגיה הראשי.

מה הקריטריונים לקבלת בול "בחירת העורך"?

עורכי התוכן קוראים עשרות בלוגים ביום ובוחרים בפינצטה רשומות טובות/מעניינות/אקטואליות/מושקעות/שיעניינו כמה שיותר אנשים/שמביאות בשורה חדשה/שיש בהן אמירה מעניינת ועוד ועוד. לעורכים יש עוד מגוון רחב מאוד של שיקולים, כולל שיקולי מערכת והתחשבות בעובדה שתפוז הוא אתר מסחרי.

מאחר שמתפרסמת כמות עצומה של רשומות ביום, כדאי גם להשקיע מעט ב"שיווק עצמי" ולפרסם קישור לרשומה גם בפורום הבלוגיה תחת שרשור ההמלצות היומי (כך תעשו את זה נכון). פורום הבלוגיה הוא מקום מעולה ליח"צ עצמי והוא מקום שכל העורכים עוברים בו מדי יום, כמה פעמים ביום.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תגית בלי גרש אלא אם צויין אחרת