00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

אורז עם עדשים - מתכון טעים שזה משהוווו...



מצרכים:

כוס אורז

כוס עדשים

2 בצלים  גדולים קצוצים דק דק

אבקת מרק עוף 1 כף 

שמן לבישול

מעט שמן זית לתיבול

1 כף תבלין בהרט לקובה = לתבלין ראסל אל חנות

1/2 כפית כמון

פלפל שחור

2 כוסות ורבע מים רתוחים


אופן ההכנה:

1) לטגן את הבצל עד להשחמה מלאה

2) כוס עדשים להניח בצד בקערה עם מים כשעה .

3) לאחר השעה יש לסנן את העדשים מהנוזלים ולבשל אותם בסיר נפרד עם מים כ- 1/2 שעה עד ריכוך - ושוב לסנן.

4) בסיר שטיגנו את הבצל מוסיפים את העדשים ואת האורז ומערבבים מספר דקות.

5) מוסיפים את האורז  ואת  ה ת ב ל י נ י ם  מערבבים ואז מוספים  שתי כוסות ורבע  המים הרתוחים ומערבבים.

6) מבשלים עם מכסה - באש נמוכה כ- 20 עד 30 דקות -  עד לספיגת כל  הנוזלים .

מקררים ואוכלים יאמי יאמי ממייייי..

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת