00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פסטה עם קישואים גבינת בולגרית 5% ופרמזן

אתמול הכינותי מנה נפלאה  , המתכון פשוט וקל וזמן עבודה קצר ביותר...

והינה לכם מנה מהממת להכנה פשוטה ומאד טעימה.

 

המצרכים: 

חצי שקית פסטה - השתמשתי בארוכה ודקה 

4 כפות שמן 

3 שיני שום כתושות

2 קישואים גדולים מגורדים גס

אורגנו טרי - ענף אחד (להסיר את העלים) 

פרמזן 50 גרם מגורד עדין (לא בגס)

גבינת בולגרית 5% מעודנת - פרוסה אחת של  100 גרם - מגורדת עדין.

 מלח , פלפל שחור - לפי הטעם האישי

אופן ההכנה :

1) את הפסטה מכינים לפי ההוראות בשקית - ומסננים

2) במחבת מטגנים בשמן זית על אש נמוכה את השום הכתוש - להזהר לא לשרוף את השום , 

3) לאחר מכן מוסיפים את עלי האורגנו + הקישואים המגורדים, ומטגנים על אש בנונית כ- 5 דקות

4) בקערה גדולה מניחים את הפסטה המסוננת ומוסיפים את הקישואים ואורגנו, מערבבים, ובמידה וצריך מוסיפים 

    עוד מעט שמן זית בערך כף (לפי הצורך האישי) מוסיפים מלח , פלפל שחור ואפשרי פלפל שחור גרוס- לפזר מעט.

5) להוסיף את הגבינות המגורדות פרמזן , והגבינה הבולגרית.

6) זהו מנה קלה להכנה, וטעימה בהצלחה.


אפשרויות : אפשר לשנות את סוגי הגבינה לגבינות שיש בבית, גבינות קשות בעיקר

פרמזן אפשר להחליף בצהובה מגורדת, את הגבינה הבולגרית - בגבינה פטה או צפתית כל אחד לפי טעמו.


שבת שלום .. ותהנו..


  


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת