44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

אביגדור לופט - בשורה מרעננת בנישת האירועים בישראל

בלב תל אביב, שכונת מונטיפיורי המתחדשת-קם לו לופט ארועים חדשני, מתאפיין בעיצוב

אורבני נקי ומטבח פתוח בניצוחו של השף רן שמואלי.

למה אביגדור?  כמו שמו של הרחוב בו הוא שוכן "בן אביגדור".

המבנה-תעשייתי גדול-שימש בשנות ה-50 כמפעל יציקה!

ותראו איזה יופי יצא המקום הזה!!

 

חלל רחב,תקרה גבוהה,קווים נקיים- גמישות בעיצוב ותכנון הארוע שלכם.

 

מערכת הגברה ותאורה מקצועיות לריקודים והופעות.

 

חצר אורבנית,וחצר גדולה לקבלת פנים/מסיבה.

 

השף רן שמואלי על הפן הקולינארי-מבשל ומגיש מתוך מטבח פתוח- חוויה שלא הכרתם.

 

האחראים למיזם העסקי-השותפים:ערן תדמור וגילי קצנלבוגן

 

בר ענק מנוהל על ידי צוות מקצועי וייצוגי של ספיריט-בר

 

 

קפה?

 

 

כמה נכנסים? עד 350 איש-בכל שעות היום ובכל ימות השבוע,כולל שישי שבת.

 

עיצוב? פנים המתחם ופרטי הריהוט עוצבו ונאצרו על ידי דן טרוים.

 

אז בואו נכנס קצת לאווירה של המקום המיוחד הזה

 

בא לכם לבשל משהו? קחו סינר קדימה..אין כאן סודות -המטבח פתוח, הכל טרי טרי-

הכל מתבשל מול הסועדים.

 

מבשלים פה אוכל נקי, לא עמוס  וטעים להפליא

 

הצוות עובד במלא המרץ ומוציא מנות יפיפיות

 

למישהו זה מזכיר  איטליה? זה לא מקרי -מהשוק-לשולחן,אוכל נחמה ונוסטלגיה

איטלקית-המגמה לחזור לאתוס הטבע, ושיטת הפצה מהשוק לשולחן שמתפשטת מחוץ

למסעדות היוקרה אל בתי קפה ופינות הסעדה שכונתיות.

 

איזה יופי!!

 

לחיים חברים!!

 

כמה מנות מנצחות מהערב ב"אביגדור"

 

 

 

המטעמים שמהם זכינו לטעום-בניצוחו של השף רן שמואלי

להתחלה:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
קריספי טפיוקה מוגש עם גואקמולי וסשימי דג ים.
ברוסקטה חמימה של טרטר פילה בקר, צלפים גדולים ובצל סגול.
מרק סלק קר מוגש עם פסטו שמיר, טפטוף שמנת חמוצה וסיגר גבינות.
 
 
עמדת הכנת שני סלטים ענקיים פרונטלית:
 
ניסואז שמואלי – דג ים כבוש, ביצים סקוטיות מטוגנות, לוביה, סהרוני בייבי חסה, תפוחי אדמה סגולים, רוטב ניסואז
סלט סברס טרי, עלי ארוגולה, גבינת פטה ושמן זית.
פוקצ'ות שיוצאות טריות – אפשר גם פוקצ'ה עם טופינגס.
 
עמדות מטבח פעיל – האורחים מוזמנים לבשל עם הצוות:
 
טורטליני במילוי ריקוטה ותירס, מוגשים על סלט תירס טרי, אספרגוס דקיק, עירית, שבבי אגוזים מקורמלים, קרם בצל, רוטב שמן עירית.
פילה ברמונדי צרוב על העור, מוגש על "בטחה בסילק" – שעועית לבנה ברוטב מנגולד, קריספי במיה, על הדג – סלסה קצוצה ביד של עגבניות, זעתר, לימון כבוש, זיתי קלמטה, שמן זית.
שוק טלה בצלייה איטית מוגשת עם צ'ירשי, בצל חרוך וסלט עשבי תיבול וטחינה.
 
מזנון מנות אחרונות:
 
נמסיס שוקולד מוגש עם קצפת וניל וטוויל שקדים – אישי
סברינה מוגשת עם קרם מסקרפונה ופירות יער - אישי
טירמיסו – גדול
קרמבל חבושים + קרם פרש
עוגת שכבות מרנג וקרם קפה – גדול
קרוקומבוש במילוי קרם וניל – גדול
פבלובה ערמונים ושוקולד - אישי
סלט פירות + קציפת למון גראס.
 
עמדת קפה ותה תבלינים + עוגיות תוצרת בית.
 
אם עד עכשיו התאפקנו -הקינוחים המדהימים פרצו את כל הסכרים-תראו בעצמכם!!
אז אתם באים לחגוג איתנו?
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,517,266
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת