00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

אריסה טוניסאית

אריסה

אריסה טוניסאית

רסק פלפלים חריף

הפעם רשומה חריפה

משמשת לכריכים,לתבשיל דגים ,שקשוקה ועוד..

פלפלים יבשים אפשר לקנות בשווקים לאחרונה ראיתי גם בחבילות קטנות בסופרים.

יש מתוקים ויש חריפים

חובה להשתמש בכפפות ובמקום מאוורר

פה השתמשתי 150 גרם פלפל חריף,ו50 גרם פלפל מתוק(אפשר "לשחק" עם הכמויות)

אפשר להכין רק מפלפל חריף או ההפך להריסה מתוקה.

חומרים:

פלפלים חריפים ומתוקים יבשים-מצורפת תמונה

שום טרי אני שמתי כ5 שיניים גדולות

שמן

מלח.

הכנה:

שוטפים את הפלפלים מוציאים את הגבעולים של הפלפלים מוציאים את הגרעינים,משרים במים הגרעינים יצאו גם בהשרייה.

ככל ששורים יותר במים החריפות יורדת

אני השריתי שעה במים סיננתי היטב

טחנתי במכונת בשר עם השום.

לערבב בקערה להוסיף מלח, לפי הכמות שהכנתי שמתי 1 כף שטוחה.

מערבבים מוסיפים כ3 כפות שמן(לא זית) מערבבים

יוצקים לצנצנת מעוקרת או לכמה צנצנות מוסיפים שכבה של שמן מעל

סוגרים היטב מאחסנים במקרר

ההריסה נשמרת הרבה זמן במקרר.

להוציא רק עם כפית יבשה ונקייה

בהצלחה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

56 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת