00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קציצות בשר ברוטב עגבניות

המצרכים:

1/2 ק"ג בשר טחון

צרור פטרוזיליה טריה

קצת נענע

קצת בזיליקום

פלפל שחור

פפריקה מתוקה וחריפה

קורט אגוז מוסקט

1 בצל גדול

כמה שיני שום

1 תפו"א גדול/ 3 תפו"ח קטנים מגורדים

1 ביצה

 

לרוטב:

1.25 כוס מרק עוף (או מים רותחים מעורבבים עם 1.5 כפות אבקת מרק)

1/4 כוס שמן

6 עגבניות טריות מרוסקות

1 קופסאת רסק עגבניות

2 שיני שום קצוצות

4 גבעולי בזיליקום קרועים

 

אופן ההכנה:

1. הכנת הקציצות: לטחון יחד את הבשר עם הירק, הבצל והשום. לתבל ולערבב.

   להוסיף את התפו"א המגורר ולערבב היטב, להוסיף ביצה ו"להקפיץ" בעזרת היד את התערובת טוב טוב בתוך הסיר. ליצור קציצות עגולות בעזרת הידיים.

2. לחמם מחבת עם שמן, להניח את הקציצות במרווחים במחבת ולטגן משני הצדדים להשחמה בלבד.

3. הכנת הרוטב - לשים סיר עמוק ועבה על האש, לשפוך לתוכו קודם את המרק ואח"כ את השמן, להוסיף את העגבניות, להביא לרתיחה.

    להוסיף את רסק העגבניות, השום והבזיליקום, לבשל 10 דק'.

4. להוסיף את הקציצות המטוגנות ולבשל עד שהרוטב מסמיך (כ-40 דק').

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת