00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פסטה ברוטב שמנת פטריות

המצרכים:

1 חבילת פסטה

1 קופסאת פטריות שמפניון (שימורים)/ 1 קופסאת פטריות שמפניון טריות פרוסות

1 יח' שמנת לבישול

1 כוס חלב

1 קוביית תיבול בטעם פטריות של "קנור" או 1/2 קוביית תיבול "עשבי תיבול איטלקי" של דורות

מעט חמאה לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. הכנת הרוטב -

   א. מחממים מחבת עם מעט חמאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכמעט ואין נוזלים, מוסיפים את קוביית התיבול ומערבבים להמסתה בתוך הפטריות.

  ב. מוסיפים את השמנת והחלב, כשמתחיל לבעבע מקטינים את האש ומבשלים עד להסמכה.

3. להגיש את הפסטה מעורבבת עם הרוטב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת