55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלט תורכי ביתי

עונת עגבניות התמר בעיצומה, זה הזמן לגשת לשוק ולמלא שקיות. 

יתרונן של עגבניות התמר הוא שהן עשירות בליקופן וכמו כן כמות הנוזלים בהן היא קטנה יותר מעגבניה רגילה

ניתן להכין מהן רוטב, להקפיא ולהשתמש לבישולים

הפעם בחרתי להכין וריאציה שלי לסלט תורכי: 

החומרים:

2 בצלים

5-6 שיני שום

1 גמבה

חצי זר פטרוזיליה

6-7 עגבניות תמר קשות (רצוי קלופות)

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 כפית כורכום

1  כפית פפריקה  מתוקה

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית לבישול

 

ההכנה:

1. מטגגנים בשמן זית את הבצל, השום והגמבה. מוסיפים את העגבניות החתוכות, התבלינים ומבשלים. מנמיכים את הגז וממשיכים לבשל כחצי שעה, מדי פעם מערבבים ומועכים את העגבניות. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת