00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

כרעי עוף עם תפוחי אדמה - פשוט וקל יאמי LANIT1

4 כרעי עוף שלמים

2 בצלים חתוכים לעיגולים דקים

8 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

2 כפות פפריקה מתוקה

1/2 כף כורכום

פלפל לבן לפי הטעם

1 כף אבקת מרק עוף (לפי הטעם האישי של כל אחד- אפשר לשנות למלח)

 1/2 כוס מים

שמן זית 4 כפות

תבנית חד פעמית גדולה (גודל תבנית)

 

אופן ההכנה:

1) להניח בתבנית את חלקי העוף.

2) להוסיף את התפוחי האדמה ואת הבצל לתבנית.

3) בקערה נפרדת להניח את כל התבלינים כולל המים והשמן זית ולערבב.

4) את הרוטב לשפוך לתבנית בצורה שווה.

5) ללטף את כל חלקי העוף ביידים.

6) לערבב את התיבול גם בתפוחי האדמה.

7) ואז לתנור לשעה עד שעה וחצי 180 מעלות עד להשחמה של העוף.

 

כדאי - ואפשרי :

 * להוסיף רוזמרין קצוץ לפזר על כל התפוחי האדמה

* להוסיף שום כתוש או שום טרי איזה  4 שיניים בתיבול.

 שבוע טוב

לא צילמתי -  לפני שהספקתי לצלם התפוח אדמה והעוף חוסללללללל :-) :-)

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת