11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

סושי באגט

22/06/2012

לפני מספר פוסטים ארחתי כאן את חברתי הארגנטיאית אנבלה שחשפה אותנו ל-2 מתכונים מצויינים של ריבועי ריבת חלב וקוואקר ובוטנים מקורמלים.
בעקבות פידבקים חיוביים על המתכונים הנפלאים, החלטתי לארח בבלוג מדי פעם חברה יקרה אחרת שתציג מתכון אהוב וטעים שלה!
את המתכון הבא הכינה וצילמה חברתי היקרה נועה שקבלה אותו מאחותה גלי שמצאה אותו לפני המון שנים בעיתון ( גלגלו של מתכון...) ומלבד היותו מאוד יפה ואסטטי הוא גם מאוד טעים, מתאים במיוחד לאירוח וקל להכנה!
נועה מכינה את הסושי  באגט הנפלאים הללו בכל פעם שאנחנו באים להתארח אצלה, הפעם האחרונה היתה לפני שבוע ביום הולדתה הראשון של דניאל המקסימה-בתה של נועה וליאור! (ויש גם  של עוגת פרפר שהכנתי לדניאל בסוף הפוסט)

מספר הערות לפני שמתחילים:
 ברשימת המרכיבים פרטנו את כל המרכיבים שנועה השתמשה ואוהבת, כמובן שניתן לגוון ולהשתמש במגוון גבינות, ממרחים וירקות על פי טעמכם-אתם מוזמנים להתפרע כיד הדמיון וליצור שילובים צבעוניים וטעימים.
 נועה ממליצה להכין כל פעם חצי באגט ולא באגט שלם על מנת שנוכל לגוון במילויים ולהקל על מלאכת החיתוך.
 ניתן להכין את הסושי  באגט גם בגרסה בשרית עם נקניקים שונים, ממרחים טעימים, מלפפון חמוץ, מיונז וירקות.

מרכיבים:
גבינת שמנת (נפוליאון)
ממרח פסטו
ממרח זיתים
ממרח עגבניות
גבינה מלוחה
גבינה צהובה
עגבניות מיובשות
זיתים חתוכים
פטריות חתוכות
ירקות חתוכים לרצועות דקות: מלפפון, חסה, פלפל. (לא מומלץ להשתמש בעגבנייה בגלל שהיא עלולה להכתים את הבאגט)
אגוזים קצוצים- מאוד משדרג!!

אופן ההכנה: (הצעה אחת מבין עשרות רבות)
-חותכים פתח בבאגט לכל אורכו, שימו לב לא לחתוך אותו ל-2 חצאים אלא רק עד האמצע.

-מורחים גבינת שמנת ומוסיפים מספר פרוסות גבינה צהובה. 
-מוסיפים ירקות-חסה, זיתים, פלפלים וגבינה בולגרית חתוכה לרצועות.

-דוחסים היטב את הירקות בתוך הבאגט.

-
עוטפים את הבאגט היטב בניילון נצמד ודואגים שהפתח שלו יהיה סגור.

-
תוך כדי תהליך העטיפה צריך לדחוס את הבאגט היטב וללחוץ עליו כמה שיותר.

-מומלץ לעטוף אותו פעמיים-
 פעם אחת באופן רופף על מנת שהפתח ייסגר ופעם שנייה ממש חזק. (שימו לב לדחוס וללחוץ את הבאגט אבל לא למעוך ולכווצץ אותו) 

-מכניסים למקרר, רצוי לכמה שעות (מינימום שעה).
-
מוציאים מהמקרר וחותכים לעיגולים.

 
-מוציאים את הניילון הנצמד ומגישים.
 
זו עוגת הפרפר שהכנתי לכבוד יום הולדתה הראשון של דניאל  !!! שיהיה המון מזל טוב ותודה רבה לנועה!!!
שבת שלום!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת