55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מלפפונים כבושים פיקנטים על גבול החריפות

בס"ד


אין על הטעם של כבושים ביתים, ללא כל חומר משמר וכל מה שמכניסים לקופסאות השימורים. אין כמו להיות עדים לתהליך הכבישה שנעשה בבית,לראות כיצד משנה המלפפון את צבעו ונכבש במגוון רחב של טעמים.

את המלפפונים הפעם הכנתי פיקנטים ואף מעט חריפים, מי שלא אוהב יכול להוריד את האריסה.

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2614


המצרכים:

10 מלפפונים

1/4 צרור שמיר

7 עלי דפנה

1 כפית אריסה

10 שיני שום שלמות

3 כפות מלח שולחן

6-7 כוסות מים (כמה שנכנס לכיסוי)

1/4 כוס חומץ


אופן ההכנה:

- לשטוף היטב את המלפפונים ולהכניס לצנצנת זכוכית.

- להוסיף את כל המצרכים לא כולל המים והחומץ.

- את המים לשפוך עד שמכסה את המלפפונים ואם חסר להוסיף עוד.

- לשפוך את החומץ מעל המים. 

- לסגור את הצנצנת ולהעמיד במקום מוצל על השיש.

- זמן ההכנה שלו כשבוע. (אצלי היה מוכן אפילו לפני).

- כל יומים בערך לנער את הצנצנת כך שכל המלפפונים יהיו בתוך המים.

- המלפפונים מוכנים כשמשנים את צבעם ועוברים את מבחן הטעם (פשוט לחתוך חתיכה ולטעום).

- לאחסן בקופסאות במקרר.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת