2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

אצבעות שוקולד מטריפות....

אצבעות שוקולד מטריפות....

שוקולד ,מי יכול לעמוד בפיתוי וכשהוא מגיע מרוכז ועשיר זאת חגיגה בפה,אז תהנו ממתכון קל וטעים בטרוף.

תחתית:

 30 יחידות ביסקוויטים שוקו לא חייב שוקו אפשר רגילים.

60 ג'ר חמאה

מפוררים את הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה  עד שכל הביסקוויטים מצופים בחמאה ,

מעבירים לתבנית עגולה 22 ,או מלבנית  מהדקים היטב לתחתית,שומרים בצד.

קרם שוקולד:

200 ג'ר שוקולד מריר

80 ג'ר חמאה

5 כפות סוכר

2 ביצים

תמצית וניל

1/2 קופסא שמנת מתוקה

אופן הכנה:

ממסים את השוקולד והחמאה במיקרו  במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד מקררים,

מוסיפים בהדרגה את הביצים ,הסוכר ,תמצית וניל ,ושמנת מתוקה ,מערבבים עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה ,יוצקים על הביסקוויטים אופים בתנור מחומם 180 מעלות,כ20-25 דקות ,העוגה עדיין רוטטת במרכז,זה בסדר ,מניחים להתקרר.

קרם:

100 ג'ר שוקולד מריר

1/2 קופסא שמנת מתוקה

1 כפית דבש

לחמם במקרו כ2 דקות עד שהשוקולד נמס למרוח על העוגה.

להכניס את העוגה למקרר עד שתתיצב.

לחתוך לאצבעות ולהתענג.....

אפשר לשלב לתוך המילוי אגוזים,שקדי לוז ,פיסטוקים מה שאוהבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת