22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

נודלס מוקפץ עם חזה עוף וירקות

נודלס מוקפץ עם חזה עוף וירקות

 

ארוחת צהריים בצ'יק צ'אק! אני חותכת את הבצל והירקות ערב לפני ושומרת בקערות מכוסות בניילון נצמד במקרר. בשיטה הזאת הכל הולך מהר מהר לפני הארוחה. הכמות הזאת מספיקה לכ-5 מנות יפות ומשביעות...

 

החומרים:

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 פלפל חתוך לרצועות קצרות

1 גזר קלוף וחתוך לרצועות קצרות

2 כפות רוטב סויה+ כף נוספת

2 כפות רוטב טריאקי+ כף נוספת

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף שמן שומשום

2 כפות דבש

2 כפות קורנפלור

400 גר' נודלס מבושל לפי הוראות היצרן

תוספות אופציונאליות: כ-10 תירסים גמדיים חתוכים לטבעות/ כ-6 פטריות טריות פרוסות.

אפשרות הגשה: לפזר מעל שני חופני אגוזי קשיו קלויים קצוצים גס.

 

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה או ווק מחממים כ-3 כפות שמן ומטגנים מעט את חזה העוף עד שחלקן החיצוני של הקוביות הופך ללבן. מוציאים את חזה העוף לקערה נפרדת.

2. מחממים כ- 2 כפות שמן נוספות במחבת ומוסיפים את הבצל. מערבבים כ- 3-4 דקות.

3. מוסיפים את השום ולאחריו את הגזר. מערבבים כ-3 דקות.

4. מוסיפים את הפלפל (בשלב זה אפשר להוסיף גם את הפטריות) וממשיכים לערבב כ- 3 דקות (לאחר הערבוב אפשר להוסיף את התירס ולערבב כדקה נוספת).

5. בקערה קטנה מערבבים את כל חומרים הרוטב (מלבד 2 כפות רוטב הסויה והטריאקי הנוספות). מערבבים היטב כך שכל גושי הקורנפלור יתמוססו.

6. מחזירים את העוף למחבת, מפזרים מעל את הרוטב ומערבבים היטב את הכל כ- 2 דקות.

7. מעבירים את הנודלס המוכן למחבת ומפזרים מעל את יתרת הסויה והטריאקי. מערבבים את הכל בעדינות כ-2 דקות, כך שכל הנודלס יתכסה היטב ברוטב.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת